Onze artiesten

Onze artiesten

Alex Vannieuwenhuyse, oprichter en eigenaar van ‘ArtLex Ink’

Oorspronkelijk patissier met een waar talent voor creatieve patisserie, leidde Alex zich zelf op tot tatoeëerder (2018-2020)

Hij oefende zijn skills jaren aan een stuk op varkenshuid. Hij laat zich constant bijscholen door het volgen van Seminairs bij wereld artiesten. In combinatie met Alex’ ervaring van 20 jaar portrettekenen, zorgt dit voor een bijzondere tattoostijl.

Hij startte in 2020 zijn eerste shop ´Tattoo ArtLex die in Wervik gevestigd was.

2 jaar later, kocht hij een nieuwe locatie, waar plaats is voor meerdere artiesten, genaamd ´ArtLex Ink’

Je kan Alex boeken voor volgende stijlen: Realisme, dotwork, fine lines, cover up, géométrie 

specialiteit: photorealisme van dieren

portfolio Alex

Kenny Cuvelier, die van kinds af in de ban was van tekenen. Tattoeëren was een droom van zijn 16de en na een paar jaar in de bouw gewerkt te hebben heeft hij zijn droom dan eindelijk kunnen waarmaken!

Hij kocht het beste materiaal die beschikbaar was en volgde de opleiding hygiëne.

Vervolgens oefende hij bepaalde technieken op synthetisch vel en voelde dat hij ervoor geboren was. Na wat oefenen op zijn eigen lichaam en vrienden en familie dit gezien hadden was hij vertrokken!

Zo werd ´tattoo Cuvelier' opgericht in 2020, die bekend staat voor : fijne gedetailleerde afwerking fineline en realisme

portfolio Kenny

We zijn op zoek naar een nieuwe artiest, liefst iemand met ervaring, die mogelijks al een cliënteel heeft opgebouwd. Maar dit kan evengoed iemand zijn zonder ervaring, die passie en aanleg heeft voor tekenen en ontwerpen, en vooral creativiteit ademt.

Ben jij gebeten door de tekenmicrobe en wil je daar op professioneel vlak mee verder? Misschien is tattooartist wel de job die je zoekt…

Voor je deze stap enigszins overweegt, is het belangrijk te weten waar je aan begint. Hoe je daar aan begint. Een tattooartiest is zoveel meer dan tattoos plaatsen…

Laat je omringen door de juiste mensen! wij kunnen je daarbij helpen.

Je stijlen kunnen zijn: fineline, black work, old skool, neotraditioneel, kleurrealisme, geometrie,…enz

we zoeken GEEN realisme artiest.

wil je meer info wat ArtLex Ink voor jouw op professioneel gebied kan bieden, waar wacht je op? 


contact